De vakantiehuizen

Ben je op zoek naar een kleinschalig en kindvriendelijk vakantieadres om vakantie te vieren met zijn twee, je gezin, familie of vrienden? Dan is Le Petit Domaine de ideale locatie. Het domein biedt vier sfeervolle vakantiehuizen en een studio van 2 tot 5 personen en biedt voldoende rust en privacy. 

 

Le Petit Domaine is een bijzondere plek aan de rand van het lieflijke, mooie dorpje Touffailles. Dit dorpje, met zijn bijna 400 inwoners, bevindt zich in het noordoosten van het departement de Tarn et Garonne in Zuid Frankrijk. Door de dorpelingen wordt Le Petit Domaine ook wel aangeduid als 'petit coin paradis'.  Le Petit Domaine biedt privacy en rust, maar door zijn ligging aan de rand van het dorp, profiteer je wel van de faciliteiten van het dorp, met onder ander een bakker (met heerlijke broodjes!).

 

De vakantiehuizen liggen op een terrein van 2500m2 met verwarmd zwembad (10 x 5 meter) en worden aan één zijde omgeven door bossen waar wandel- en mountainbikeroutes zijn uitgezet. Vanuit je vakantiehuis kun je dus gelijk je wandeling of fietstocht starten! Le Petit Domaine biedt een prachtig uitzicht op het laaggelegen dorp. 

 

Doordat er meerdere opstapjes en trappen aanwezig zijn is het domaine helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.