Kidsweken 0 tot 5 jaar

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 16:07

Op zoek naar een heerlijke vakantieplek in Zuid Frankrijk in mei, juni of september samen met je baby-, peuter-, of kleuter?

 

Buiten de schoolvakanties (mei, juni en september) ontvangen we veel jonge gezinnen op Le petit domaine! Een vakantie met kleine kinderen vraagt best wat organisatie, daarom zijn bij Le Petit Domaine al een aantal zaken aanwezig in je vakantiehuis. Erg fijn als je een groot deel hiervan al thuis kan laten. 

  • Aankleedkussen
  • Maar ook een staafmixer is aanwezig en basisproducten zoals peper en zout, koffiefilters, afwasmiddel, vaatwasblokjes, handzeep, vuilniszakken, wasmiddel en ook de eerste rollen toiletpapier ontbreken niet

 

PRAKTISCH VOOR ALGEMEEN GEBRUIK

Er zijn nogal wat wasjes te draaien in een jong gezin. Bij Le Petit Domaine is het gebruik van de wasmachine daarom gratis. Er is ook een droger  (tegen vergoeding). Om de flesjes of hapjes op te warmen is er bovendien een magnetron, wel zo makkelijk! 

Kindvriendelijk domaine

Kleine kinderen kunnen heerlijk buiten spelen! Het verwarmde zwembad is al vanaf april open.

Als het grote zwembad nog wat te spannend is voor de kleintjes, dan zijn er kinderbadjes aanwezig. Ook zwembandjes en zwembadspeelgoed ontbreken niet. 

De kindjes kunnen hun fantasie de vrije loop laten op het piraten speeltoestel met schommel, babyschommel, zandbak met speeltjes en glijbaan. Er is verder een kast vol buitenspelletjes op de binnenplaats en er zijn gezelschapsspelletjes bij het zwembad. Aan ons domaine grenst het bos, waar je samen met papa of mama superleuk verstoppertje kunt doen! 

Bij Le Petit Domaine kunnen de kinderen naar hartenlust spelen! 

 

COMFORT

We vinden het belangrijk dat jonge gezinnen optimaal van hun vakantie kunnen genieten, daarom kunnen wij zorgen dat de bedden heerlijk opgemaakt zijn bij aankomst en dat er handdoeken en keukenlinnen aanwezig zijn. Ook kunt je bij ons strandlakens huren. En bij ons kom je altijd in een super schoon huis!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.